Zľava až do -61 % na naše spevníky a CD

09. 01. 2024, 11:30

Poznáte naše spevníky a hudobné CD? Obsahujú originálne znotované piesne na rôzne témy, hudobné rozcvičky, hudobno-pohybové hry i muzikály. K niektorým máme i inštrumentálne CD.

Farebné pesničky pre najmenšie detičky (spevník) – 13 originálnych znotovaných piesní o farbách, ktoré sú vhodné už pre najmenšie deti. Viac ako 50 rozmantitých výtvarných, pohybových aktivít a edukačných hier, milé hádanky o farbách, farebné fotografie z realizácie aktivít i 40 farebných obrázkov na pevnejšom papieri, ktoré využijite pri zoznamovaní detí s farbami. Spevník pripravila hudobníčka, pedagogička a zároveň mama Adriana Pittnerová.

Tajný život prírody (spevník +  CD - inštrumentálne) – originálne piesne, hudobné hry a dva muzikály zoznámia deti aj s menej známymi zvieratami v ich prirodzenom prostredí (lužný les, vysokohorské prostredie, zmiešaný les) a pomôžu prebudiť v nich záujem o spoznávanie prírody a jej ochranu. Pripravila učiteľka MŠ, hudobníčka a autorka Mgr. Kira Páczerová.

Majú v lese internet (CD - spievané) – 13 piesní (napr. Majú v lese internet? Zvieratá z lužného lesa, Vo vysokých horách, Stopy v snehu, Veverička a sojka...) na CD s bookletom a textami o tom, ako komunikujú stromy a huby medzi sebou, ako sa žije zvieratám v lužnom lese, či o vzácnych druhoch zvierat v Tatrách. Piesne sú z dielne montessori učiteľky, hudobníčky a autorky viacerých úspešných spevníkov Mgr. K. Páczerovej.

Pesničková rozcvička jazýčka (spevník + CD - inštrumentálne) – 26 piesní o zvieratkách a prírode na precvičovanie hlások, ku každej piesni motivácia a rozmanité aktivity na vnímanie hlások slovenskej abecedy, spolu 60 aktivít – námety, ako sa s textom či melódiou s deťmi pohrať. Autorom textov je známy slovenský básnik pre deti Ondrej Nagaj, jeho básne zhudobnila a aktivity k nim pripravila učiteľka MŠ a hudobníčka Adriana Matulová.

Detské muzikály (spevník) – päť originálnych komplexných hudobno-dramatických hier zložených z troch až štyroch hudobných nápevov a jednoduchých básní: Jesenná oberačka, Ako sa zvieratká pripravujú na zimu, Darček pre mamičku, Poďme sa hrať na školu, Červená čiapočka. Každý muzikál je možné s deťmi nacvičiť ako samostatné hudobné predstavenie, napr. na besiedku. Autorkou je Kira Páczerová.

V našej škôlke (spevník) – 22 originálnych autorských piesní a hudobno-pohybových hier s témami zvieratká (Húsenička Katka, Lev a myš, Lesné zvieratká...), rastlinky (Snežienka, Kde rastie ovocie...), alebo na rôzne príležitosti (Pred jedlom, Mamkino srdiečko, Babičke a deduškovi z lásky...). Autorkami sú učiteľky MŠ z praxe: Mgr. Kira Páczerová, Bc. Martina Ďurinová a Bc. Iveta Jančušková.

V našej škôlke 2: Od jari do zimy (spevník v PDF formáte) – autorské piesne na upriamenie pozornosti detí (napr. Slniečko nás volá, Rozcvičíme prstíky...), piesne o prírode (napr. Premeny počasia, Najkrajšia zem...), piesne o ľuďoch a o svete (napr. Semafor, Zdravá strava, Kto čo robí, Ďakujem ti, babička), ako aj štyri hudobno-pohybové hry na jar, leto, jeseň i zimu od autorky K. Páczerovej

Spolu je nám veselo JAR/LETO (spevník v PDF formáte) – spolu 19 jednoduchých milých piesní najmä na jar a leto, ale i s využitím počas celého roka  (napr. Snežienka, Bodkovaná lienka, Ďakujeme, mamičky, Hra na muzikanotov, Čo my radi robíme...) od autorky M. Klasovskej.

Spolu je nám veselo JESEŇ/ZIMA (spevník v PDF formáte) – celkovo 20 originálnych piesní najmä o jeseni a zime, ale i s využitím počas celého roka  (napr.  Prišla jeseň, Kamarát, kamarát, Karneval, Hviezdička z neba, Koleda, koledička...) od autorky M. Klasovskej.

Komentáre2

25. 01. 2024, 12:31:45
Zuzana Martinková - odpovedať
Dobrý den prajem. Mala by som záujem o CD Detské muzikály. Ďakujem
26. 01. 2024, 07:36:03
INFRA Slovakia - odpovedať
Dobrý deň, CD Detské muzikály je vypredané. Bezplatne sme preto sprístupnili skladby z neho na stiahnutie pre tých, ktorí si u nás kúpili spevník. Piesne nájdete priamo pri ňom: https://www.infraslovakia.sk/product/hudobne-cd_-dvd_-spevniky/spevnik-detske-muzikaly/1703

Tento e-shop využíva cookies a bez ich použitia nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Súhlasím
Upraviť nastavenie
Nesúhlasím