Všetky Bystríkove pomôcky doskladnené

05. 02. 2024, 10:31

"Bystríkove pomôcky SJL a MAT by mali byť súčasťou školského života vašich detí (žiakov, klientov...) od prvého ročníka až po ukončenie ZŠ. Sú spracované s ukážkami, a mali by pomôcť deťom, aby časom dokázali pracovať aj samostatne. Od podobných publikácií sa líšia v tom, že sú vytvorené pre žiakov, u ktorých boli diagnostikované oslabenia v čiastkových funkciách a potrebujú pomoc šitú na mieru. Pomôcky vznikli na podnet učiteľov a rodičov, a zo vzájomnej spolupráce poradenského a školského špeciálneho pedagóga." dr. E. Gelányiová a dr. I. Drangová – autorky

Dotlačili sme medzi školákmi mimoriadne obľúbené Bystríkove pomôcky, ktoré boli dlhšiu dobu vypredané:

Balíček: Bystríkove pomôcky SJ a MAT – prehľadne spracované učivo ZŠ zo slovenského jazyka a matematiky pre žiakov s vývinovými poruchami učenia, s poruchami pozornosti a aktivity, s narušenou komunikačnou schopnosťou, s pervazívnymi poruchami, ale aj bežným deťom bez špeciálnych potrieb.
Dostupné aj v cenovo východných balíčkoch pre školy: 10 ks Bystríkova pomôcka – SJ10 ks Bystríkova pomôcka MAT.

Bystríkova pomôcka: Myšlienkové mapy – SJ – prehľadne graficky spracované pojmy zo slovnenčiny v praktických farebných myšlienkových mapách doplnených zástupnými symbolmi a ilustráciami. Autorkou tejto mimoriadne praktickej publikácie je docentka Mária Beláková z Pedagogickej fakulty Trnavskej univerzity v Trnave.

Bystríkove pomôcky a testovanie monitor
Informácia z usmernenia k prihlasovaniu žiakov so zdravotným znevýhodnením (ZZ) na testovanie 5 a testovanie 9 (zdroj Národný inštitút vzdelávania a mládeže/NIVAM): Žiaci so ZZ môžu počas testovania používať podľa druhu postihnutia a individuálnej potreby tie kompenzačné pomôcky, ktoré používajú bežne na vyučovaní pri písaní písomných prác, resp. tie, ktoré vyplývajú zo záverov diagnostických vyšetrení.

 

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Tento e-shop využíva cookies a bez ich použitia nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Súhlasím
Upraviť nastavenie
Nesúhlasím