Konferencia sa blíži – máme pre vás kupón

05. 04. 2024, 14:52

Dátum konferencie HLAVA, RAMENÁ, KOLENÁ, PALCE alebo CELOSTNÝ ROZVOJ DIEŤAŤA sa blíži a už sa nevieme dočkať príjemnej atmosféry, ktorú pre vás pripravíme v hoteli Color v Bratislave (alebo online).

Predaj vstupeniek je v plnom prúde a my sme si pre vás pripravili ešte malú motiváciu v podobe zľavového kupónu na ich nákup, a to vo výške 15 %. Stačí pri objednávke zadať kód infraslovakia15.

Čo nás v piatok 19. 4. 2024 čaká?

Počas konferencie stretnete odborníkov a načerpáte  množstvo nápadov, vypočujete si inšpiratívne a zmysluplné prednášky lektorov, ale aj osobné skúsenosti a postrehy iných účastníkov.

Odborný program konferencie je určený všetkým pedagógom, ale aj rodičom, ktorým záleží na výchove a vzdelávaní detí, pričom v pútavom programe si nájde každý to svoje.

Prednášky budú zamerané najmä na vekovú kategóriu 3 – 8 rokov, avšak pestrosť preberaných tém osloví aj rodičov mladších či starších detí a rovnako aj učiteľov prvého stupňa ZŠ, vychovávateľov, špeciálnych pedagógov či členov podporných tímov.

Mgr. Barbora Okruhľanská a Ing. Peter Šebo sú uznávanými odborníkmi na moderné technológie, reklamu a marketing a zároveň autormi mimoriadne obľúbeného podcastu a projektu Digitálni rodičia. Počas konferencie sa budú venovať výzvam výchovy v digitálnej dobe.

K tomu, ako predchádzať syndrómu vyhorenia, nám praktické rady poskytne psychoterapeutka Mgr. Denisa Zlevská. Počas interaktívneho workshopu sa zameria na to, ako spoznať príznaky a prejavy tzv. burn out, a vysvetlí nám, ako sa s ním popasovať.

Skúsené logopedičky Mgr. Oľga Tokárová, PhD., a Mgr. Mária Ruhalovská nám porozprávajú o vývine detskej reči a ukážu nám stratégie, ktoré využijeme na jeho podporu. Počas praktickej ukážky sa naučíme hravo rozvíjať slovnú zásobu detí a zoznámime sa s novou edukačnou pomôckou, ktorá vznikla v spolupráci so SCPP Inštitút detskej reči.

O tom, či je hudba pre každého a že aj hudbou dokážeme veľmi efektívne podporiť pozornosť detí, sa na vlastnej koži presvedčíme počas hudobného workshopu s profesionálnym hudobníkom a pedagógom Romanom Ondrejkom, DiS. art.

Každý od nás dostane uvítací darček a pripravujeme pre vás aj bohatú tombolu, napr. súpravy pohárov a váz od popredného svetového výrobcu skla – sklárne RONA, a. s. Lednické Rovne, ako i pobyt v hoteli Galeria na Pezinskej Babe od Animateam, kvalitnú drevenú učiacu sa vežu pre dieťa od Zoody či balíčky našich materiálov INFRA Slovakia.

Kompletný program a informácie nájdete na stránke konferencie.

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Tento e-shop využíva cookies a bez ich použitia nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Súhlasím
Upraviť nastavenie
Nesúhlasím