Audiopríbeh: Ja ti pomôžem!

28. 06. 2023, 16:01

Knižný hrdina Rudko z knižky O RUDKOVI SO ŠMATLAVÝM JAZÝČKOM sa dostal aj do audiopríbehu. Má názov Ja ti pomôžem! a je o Rudkovi, o kocúrikovi Kukim, kamoške Hanke a jej sliepkach Gertrúde a Gizele, ale i o maminej bábovke a dedkovi Tonkovi. A najmä tom, aký bohatý môže byť vnútorný život detí so zdravotným znevýhodnením.

Príbeh napísala Lucia Senajová Dobrodenková, načítala Lujza Garajová Šrámeková a je súčasťou projektu Naša inkluzívna škola. Ten obsahuje príbehy viacerých autorov a autoriek, napr. Daniela Heviera, Petra Nagya, Jarmily Roser, Jána Mikuša, Alexandry Salmela, Ľubice Bátoryovej...

Literárne dielka spája inkluzívna téma, ktorá je zachytená v situáciách opisujúcich rôznorodosť, alebo tým, že hlavná hrdinka/hlavný hrdina sú “iní”.

Odbornými garantkami poviedok sú Dagmar Šuranová - riaditeľka Súkromnej ZŠ pre žiakov s autizmom, a Janette Motlová, riaditeľka Výskumného ústavu detskej psychológie a patopsychológie. Sú vhodné pre deti vo veku 5 - 9 rokov. Nájdete ich free na streamovacích platformách.

VYPOČUŤ SI PRÍBEH JA TI POMÔŽEM!

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Tento e-shop využíva cookies a bez ich použitia nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Súhlasím
Upraviť nastavenie
Nesúhlasím