Pozývame na VII. ročník konferencie HLAVA, RAMENÁ, KOLENÁ, PALCE ALEBO CELOSTNÝ ROZVOJ DIEŤAŤA (NIELEN) V MATERSKEJ ŠKOLE

05. 02. 2024, 11:58

Milí pedagógovia v MŠ/ŠMŠ, odborníci v poradenstve, rodičia, už pripravujeme VII. ročník odborno-zážitkovej konferencie HLAVA, RAMENÁ, KOLENÁ, PALCE ALEBO CELOSTNÝ ROZVOJ DIEŤAŤA (NIELEN) V MATERSKEJ ŠKOLE. Bude sa kona 19. apríla 2024 v Bratislave.  

Prednášať budú výnimoční lektori a témy sú veľmi praktické. Tešiť sa môžete na:

  • prednášku s logopedičkami Oľgou Tokárovou a Máriou Ruhalovskou,
  • praktickú tému o syndróme vyhorenia so psychoterapeutkou Denisou Zlevskou, 
  • hudobný workshop s multiinštrumentalistom Romanom Ondrejkom,
  • či na aktuálnu tému o výchove detí v digitálnej dobe odborníkov na mediálne vzdelávanie Petra Šeba a Barboru Okruhľanskú, známych ako Digitálni rodičia.

PRIHLÁŠKA TU

Využite aktuálne zvýhodnenú cenu vstupenky. Okrem zaujímavých a praktických prednášok budete mať zabezpečený dvojchodový obed priamo v hoteli, koláčik, 2x kávu, certifikát o účasti a tešiť sa môžete i na praktický darček, výstavu edumateriálov, „krst“ edupomôcky a tombolu. Tohtoročnou novinkou je aj videozáznam, ktorý vám po konferencii pošleme.

Doprajte si príjemný deň plný zážitkov, informácií a stretnutí s milými ľuďmi vašej "krvnej" skupiny.

A ak nemôžete cestovať, potom máme v ponuke aj online stream z pohodlia domova či práce: PRIHLÁŠKA – ONLINE ÚČASŤ.

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Tento e-shop využíva cookies a bez ich použitia nie je schopný fungovať. Nesúhlasím s požívaním cookies na tomto e-shope (zobrazí sa prázdna stránka).

Súhlasím
Upraviť nastavenie
Nesúhlasím